Kuvapalvelu on palvellut hämeenlinnalaisia jo vuodesta 1983 Kasarmikadulla.

Kuvanvalmistus on tärkeä osa toimintaamme. Valmistamme valokuvat ammattilaadulla digitiedostoista ja edelleen negatiiveistä. Meiltä saat myös suurennokset, canvastaulut, kuvakirjat, kiitoskortit sekä muut laadukkaat kuvatuotteet. Emmekä ole unohtaneet myöskään filmi-asiakkaita; meiltä saa edelleen FILMIÄ kameraan.

Kameramerkkeinä löydät varastosta mm. Nikon, Sony ja Olympus. Lisävarusteita liikkeessämme on laaja valikoima. Objektiivit, salamat, varustelaukut, akut sekä muistikortit. Kaikki mitä tarvitset kuvaamiseen.

Olemme uudistaneet nettisivumme nykyajan vaatimuksia vastaavaksi. Toivottavasti löydät etsimäsi ja voit aina ottaa yhteyttä meihin kaikissa tilanteissa.

Sininentalo-kehystyspalvelu

Sininentalo-kehystyspalvelu auttaa kaikissa kehystysasioissa ammattitaidolla Kasarmikadulla.

FOTOLIIGA JA FOTOLIIGA PRO

Kuulumme yhtenä osana Suomen suurimpaan foto-ketjuun Fotoliigaan, jonka jäseninä ovat itsenäiset, laadukkaat ja palvelevat foto-kauppiaat ympäri Suomen. Suurin osa liikkeistä on laajemman valikoiman PRO liikkeitä, kuten mekin olemme.

Suuret yhteisostomme takaavat asiakkaillemme aina parhaat tuotteet, parhaaseen hintaan. Fotoliigan oma koulutusjärjestelmä takaa, että myyjämme ovat palvelevia ja asiantuntevia. Asiakasta palvellaan kaikissa kuvaan liittyvissä asioissa oli sitten kyse perinteisestä valokuvaamisesta, videokuvauksesta tai digitaalisesta kuvaamisesta.

Hämeenlinnan Kuvapalvelu Oy

Kasarmikatu 6, 13100 HÄMEENLINNA

Puhelin myymälä: (03) 653 3770
Sähköposti: [email protected]

Aukioloajat

Ma-Pe 9.00-18.00
La 9.00-14.00

Marko Tammela
kauppias/valokuvaaja

050 402 9532

marko.tammela@
​kuvapalvelu.net

Hannu Tammela
kauppias/valokuvaaja

050 3138 400

hannu.tammela@
​kuvapalvelu.net