FOTOLIIGA RAHOITUS

JAA MAKSUSI OSIIN

Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä? Fotoliiga-rahoituksella saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa!

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen alla olevasta linkistä tai myymälässä paikan päällä. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Rahoituksen edut:

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään
  • Valittavana jopa 12 kk:n koroton maksuvaihtoehto
  • Tili on jatkuva eli voit käyttää sitä myös tulevia ostoksia varten
  • Voit halutessasi jakaa ostosumman myös pienemmille edullisille kuukausierille
  • Tilin avaamisesta ei aiheudu kuluja eikä siinä ole vuosimaksua

Saat luottopäätöksen heti ja luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit asioida myymälässä näyttämällä voimassa olevan henkilötodistuksen (passi, ajokortti, henkilökortti) maksun yhteydessä.

Hae rahoitusta tästä

VALITSE SINULLE SOPIVIN MAKSUVAIHTOEHTO

JOUSTAVASTI MAKSUAIKAA

Esimerkki maksuvaihtoehtojen kuukausieristä ja kuluista

Fotoliigarahoitus

Kuukausittaiset summat sisältävät mahdollisen käsittelymaksun ja koron. Voit vapaasti vaihtaa maksuvaihtoehdosta toiseen ja maksaa luoton takaisin haluamassasi aikataulussa. Pienin maksettava kuukausierä on kulloinkin laskulla ilmoitetun vähimmäismäärän verran. 

Esimerkki alla.

Rahoitus esimerkki

Esimerkki on laskettu 12 kuukauden maksuvaihtoehdolle.
Fotoliiga-Rahoitus on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 1 500 euroa.Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempitodellinen vuosikorko.

Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike, PL 3900,
00002 Helsinki | 09 622 4308 | [email protected]

osamaksuerään lisätään mahdollinen tilimaksu. Tilimaksu on laskettu mukaan luoton kustannuksiin ja maksettavaan kokonaismäärään.