Viralliset passikuvat heti mukaan & sähköisesti suoraan poliisille! 

Oletko lähdössä matkalle ja tarvitset uuden passin? Kuvapalvelusta saat viralliset, määräykset täyttävät passikuvat nopeasti ja helposti heti odottaessa, ilman ajanvarausta!

Lähetämme sähköisen passikuvan suoraan poliisin lupahallinnon valokuvapalvelimelle. Ajokorttia varten tulostamme viralliset paperikuvat mukaasi tai voit käyttää myös passiin tai henkilökorttiin otettua alle viisi vuotta vanhaa kuvaa jonka Traficom liittää poliisin palvelimelta uuteen ajokorttiin. Myös viisumikuvat sähköisesti ja paperilla heti mukaan.

Kun kuvasi on laitettu poliisin lupajärjestelmään, saat siitä vahvistusviestin matkapuhelimeesi tai kuvatunnuksen mukaasi. Kuva säilyy Suomen Poliisin lupapalvelupisteiden käytettävissä 6 kuukauden ajan. Passikuvien toimittaminen poliisille ei ole ajasta tai paikasta kiinni – sähköinen passikuva on voimassa koko Suomen alueella!

Hinnasto

  • sähköinen kuva poliisin järjestelmään TAI 6 kpl paperikuvia 19.90 €
  • sähköinen kuva poliisin järjestelmään + 6 kpl paperikuvia 25,90 €
  • 2-4 kpl erikoisviisumikuvia (Intia, USA)  29 € sis.sähköisen version sähköpostiin

Passikuvan ammattilainen -laatustandardi

Suomen Fotokaupan Liitto ry ja Suomen Ammattivalokuvaajat ry myöntävät jäsenilleen Passikuvan ammattilainen -laatustandardin, kun tietyt laatukriteerit täyttyvät. Tunnuksen voi saada käyttöönsä erillisellä ilmoituksella.

Tunnuksen tarkoitus:
– Auttaa kuluttajaa tunnistamaan paikka, josta saa luotettavasti passikuvan.
– Laatustandardilla ylläpidetään ja tuetaan ammattilaistasoa maanlaajuisesti.

Tunnuksen saaja osoittaa osaamista lupakuvien vastastaanottojärjestelmän hallinnassa seuraavasti:

  1. Laadukkaiden sähköisten lupakuvien tuottaminen asiakkaan tarpeisiin.
  2. Passikuvauksessa tapahtuneiden muutosten hallinta.

Laadunvalvonta:
Laadunvalvontaa suoritetaan pistokokein. Yhdistysten edustajat voivat tarkistaa tunnusta käyttävän toimijan passikuvaosaamisen koska tahansa käymällä liikkeessä. Yhtä lailla voidaan suorittaa etäpistokoe, jolloin tunnusta käyttävän toimijan tulee pyynnöstä toimittaa valvovalle yhdistykselle ajankohtainen todiste laadun varmentamiseksi.

Jos tunnusta käyttävä toimija ei läpäise pistokoetta ja laadunvarmistusta, yhdistykset pyrkivät tarjoamaan tälle asianmukaista koulutusta ammattiosaamisen kehittämiseksi ja vahvistamiseksi.