Takuu ja tuki

Fotoliiga kauppiaan 3 vuoden takuu

Tuotteet johon on merkitty Fotoliiga kauppiaan 3 vuoden takuu logo annemme tuotteelle 1+2 lisätakuun. Takuutodistus, ostokuitti/todistus on säilytettävä koko takuun ajan. Erillistä rekisteröitymistä ei tarvita

Tamron 5-vuoden jatkettu takuu

Tamron -objektiiveilla on 1 vuoden rajoitettu takuu. Rekisteröimällä tuotteen 2 kuukauden sisällä ostopäivästä saat tuotteelle Tamronin myöntämän 5 vuodenkuun (1+4)

Røde 5 tai 10 vuoden jatkettu takuu.

Røde -mikrofoneilla on 1 vuoden rajoitettu takuu. Rekisteröimällä tuotteen saat 5 tai 10 lisätakuun (lisätakuun pituus vaihtelee tuotteittain, tarkista sivuilta takuun pituus)

Manfrotto 5 tai 10 vuoden jatkettu takuu.

Manfrotto tuotteilla on 2 vuoden rajoitettu takuu. Rekisteröimällä tuotteen saat 5 (2+3) tai 10 (2+8) vuoden lisätakuun (lisätakuun pituus vaihtelee tuotteittain, tarkista sivuilta takuun pituus)

Huoltotoimitukset

tulee lähettää aina postin ilmaisella asiakaspalautuksella.

Palautustapauksessa

Palautustapauksessa pyydämme ensin ottamaan yhteyttä myyntiimme puh. 03-6533770 tai sähköpostitse [email protected]

Takuu

Takuu määräytyy valmistajan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti. Tämä koskee myös Hämeenlinnan Kuvapalvelu Oy:n tai maahantuojan myöntämän lisätakuun kohdalla. Ostaja on velvollinen tutustumaan tuotteen mukana toimitettuihin takuuehtoihin ennen tuotteen käyttöönottoa. Takuuehdot löytyvät käyttöohjeista, erillisestä takuulomakkeesta tai valmistajan osoittamasta verkko-osoitteesta.

Hämeenlinnan Kuvapalvelu Oy pidättää oikeuden todentaa tuotteissa ilmoitetut virheet. Testaamista ei suoriteta odottaessa. Tähän on varattava aina 3-5 arkipäivää.

Huoltopaikka

Huoltopaikka määräytyy valmistajan tai maahantuojan takuuehtojen mukaisesti. Hämeenlinnan Kuvapalvelu Oy ohjaa asiakkaansa ottamaan suoraan yhteyden valmistajaan tai tämän valtuuttamaan huoltoliikkeeseen, jos tästä voidaan katsoa olevan etua asiakkaalle. Kuluttajalla on myös mahdollisuus toimittaa tuote Hämeenlinnan Kuvapalvelu Oy;n kautta huoltoon. Hämeenlinnan Kuvapalvelu Oy katsoo, että asiakas tiedostaa toimittaessaan tuotteen huoltomme kautta korjattavaksi, että huoltoaika on logistiikkaan kuluvan ajan verran pidempi.

Huoltoaika-arvio

Huoltoaika-arvio Suomessa suoritettavassa huoltoprosessissa on 10-15 arkipäivää. Osa Hämeenlinnan Kuvapalvelu Oy:ssä myytävistä tuotteista joudutaan toimittamaan ulkomaille huoltoon, koska Suomessa ei ole valmistajan valtuuttamaa huoltoa. Tällöin arvioitu huoltoprosessi on 10-20 arkipäivää.

Aiheettoman huoltokäynnin kustannukset

Kustannukset peritään kokonaisuudessaan ostajalta, jos tuote on toimitettu selvästi aiheetta takuuhuoltoon. Hämeenlinnan Kuvapalvelu ei ole vastuussa ostajan toimista aiheutuneista vahingoista. Oikeus tuotteessa olevan vian luonteen ja laadun tarkastamiseen säilyy Hämeenlinnan Kuvapalvelu Oy:llä myös kaupan perumisen yhteydessä. Aiheettoman huollon kuluina peritään mahdolliset huoltoyhtiön kulut, Hämeenlinnan Kuvapalvelu Oy:n käsittelykulut ja logistiset kustannukset.

Virheet ja viat

Ostajan tai kolmannen osapuolen kokoaman laitteiston virheenetsinnästä peritään hinnaston mukainen maksu, jos virhe ei ole Hämeenlinnan Kuvapalvelu Oy:n toimittamassa komponentissa. Virheeksi ei katsota yhteensopivuusongelmaa, ellei asiakas ole nimenomaisesti ostohetkellä todistettavasti ilmoittanut Hämeenlinnan Kuvapalvelu Oy:lle yhteensopivuustarpeesta. Tietokonekomponenttien hankinta, asentaminen ja käyttäminen vaativat tietokoneasentajan ammattitaitoon rinnastettavaa osaamista.

Tuotteen fyysinen avaaminen

Avaaminen laitteen muokkaamiseksi päättää takuun ja laissa määritellyn virhevastuun ellei valmistaja ole toisin ilmoittanut.

Hämeenlinnan Kuvapalvelu Oy säilyttää tuotteita kolme (3) kuukautta asiakkaalle huollon/työn valmistumisesta toimitetun ilmoituksen jälkeen. Tämän jälkeen tuote kierrätetään. (Laki elinkeinonharjoittajan oikeudesta myydä noutamatta jätetty esine)

Vastuu digitaalisista tallenteista määräytyy aina vaaranvastuun mukaisesti.

Hämeenlinnan Kuvapalvelu Oy ei ole vastuussa digitaaliselle medialle tallennetuista tiedoista tai ohjelmistoista vaaranvastuun ollessa asiakkaalla. Varmuuskopiointi on ostajan vastuulla. Varmuuskopiointi tulee suorittaa aina ennen huoltoprosessia. Tiedostojen pelastaminen vioittuneesta laitteesta on maksullinen lisäpalvelu.

Toimitusmuodot

Toimitusmuotona on käytettävä pakettia, koska kirjeille ei ole olemassa lähetysseurantaa. Palautuksen tai huoltotoimituksen mukaan tulee toimittaa täydellisenä täytetty Hämeenlinnan Kuvapalvelu Oy:n palautuslomake.

Asiakas on velvollinen säilyttämään palautusasiakirjoista tarvittavat kopiot. Postin asiakaspalautuksesta saatava pakettilähetysseurantatunnus on ainoa keino lähettämisen todistamiseksi.

Palautukset

Hämeenlinnan Kuvapalvelun maksuton asiakaspalautus on voimassa vain Suomessa. Asiakkaan tulee maksaa kaikki ulkomailta lähetettyjen palautuksien ja huoltotoimitusten kustannukset. Asiakkaan tulee ottaa yhteyttä Hämeenlinnan Kuvapalvelu Oy asiakaspalveluun ennen ulkomaan palautuksia/ huoltotoimituksia.

Pakkaaminen

on lähettäjän vastuulla. Tuotteet tulee pakata huolellisesti, jotta tuotteet eivät vahingoitu kuljetuksessa. Tuotteiden ympärille tulee laittaa vähintään 10 cm pehmustetta. Hämeenlinnan Kuvapalvelu suosittelee käyttämään aina tuotteen alkuperäistä pakkausta, jonka valmistaja on suunnitellut tuotteen turvalliseen kuljettamiseen.

Muut ehdot

Hämeenlinnan Kuvapalvelu Oy ei ole vastuussa huolimattomasti ja sopimusehtojen vastaisesti pakattujen palautusten vahingoittumisesta. Asiakkaan puolelta tulleesta virheestä aiheutuneet kustannukset peritään asiakkaalta.

Hämeenlinnan Kuvapalvelu Oy pidättää oikeuden periä kustannukset asiakkaalta, jos asiakaspalautus on tehty aiheetta tai sopimusehtojen vastaisesti. Asiakkaalta peritään Hämeenlinnan Kuvapalvelu Oy:n käsittely- ja postituskulut.

Hämeenlinnan Kuvapalvelu Oy ei lunasta palautuksia postiennakolla