Valikko

Sirui T-025SK+B-00K Carbon Tripod

Tuotekoodi:
T-025SK+B-00K
199,00 €
Varastossa

Matkusta kevyesti uhraamatta vankkuutta ja vakautta

Ultrakevyt SIRUI T-025SK matkakolmijalka yhdistää kevyen painon huippulaatuun. Kompaktista rakenteesta huolimatta se tarjoaa vakaan ja kestävän kuvausalustan kamerallesi.

Vain litran vesipullon painoinen jalusta on niin kevyt, ettei sitä edes huomaa laukussa, ja on siksi loistava kumppani jokaisella kuvausreissulla.

Uusi jalkarakenne
Uusi magnesiumrakenteinen jalkaliitos ja ergonominen S-luokan jalkarakenne keventää kolmijalkaa huomattavasti verrattuna edellisiin malleihin ja tarjoaa entistäkin paremman iskunvaimennuksen. Jalat kääntyvät jopa 180 astetta, joten kolmijalan voi pudottaa jopa vain 31cm korkeuteen. Jokainen jalka koostuu viidestä osasta jotka lukittuvat neljällä kiertolukittuvalla liittimellä. Kumijalat varmistavat kolmijalan vakauden kaikilla pinnoilla.

Sirui T-05 kolmijalkasarjan kaikki mallit omaavat irroitettavan keskirungon. Pallopään voi myös kiinnittää suoraan kolmijalan päähän kun tarvitaan suurinta mahdollista vakautta. Mukana tulee myös käytännöllinen kantolaukku sekä eristelahkeet jokaiselle jalalla kylmässä säässä toimimista varten, jotka ovat vakiovaruste kaikissa Siruin kolmijalkajalustoissa.

Mukana tuleva B-00K pallopää on toiminnaltaan pehmeä ja sulavaliikkeinen. Sirui Safety Lock System lukitsee pikakiinnityslevyn tukevasti mutta irtoaa yhdellä napinpainalluksella. Yhteensopiva Arca Swiss -järjestelmän kanssa, joka mahdollistaa laajan valikoiman erillisiä kiinnityslevyjä.

Tekniset tiedot

Jalustapään tyyppi
Kuulapää
Keskiputki
Kyllä
Jalustapään kiinnitys
3/8", 1/4"
Jalkojen lukitus
Kierrettävät lukot
Jalkojen osien lukumäärä
5
Pikakiinnitys
Kyllä
Jalkojen ominaisuudet
Kumitassut
Maksimikorkeus (mm)
1388 mm
Jalan maksimikorkeus (mm)
1038 mm
Kokoontaitettu pituus (mm)
310 mm
Pienin korkeus (mm)
168 mm
Jalan halkaisija (mm)
22 mm
Materiaali
Hiilikuitu
Väri
Musta
Paino (g)
1020 g
Kantavuus (kg)
6 kg

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.