Valikko

Kenko 49mm REALPRO UV - suodin

Tuotekoodi:
224978
49,90 €
Varastossa

REALPRO-suotimet ovat suunniteltu noudattaen Kenkon korkeimpia laatustandardeja ja käyttäen hyödyksi Kenkon pitkää kokemusta valokuvaus-suotimien valmistuksesta. REALPRO-sarjan tavoite on tavoittaa ammattilaisten- ja amatöörikuvaajien tarkat vaatimukset.

 

Tuotteen takuu: 24 kuukautta
Linkki valmistajan kotisivuille:KENKO

Suodin joka pysyy puhtaana pitkän aikaa.

REALPRON uusi tärkeä ominaisuus on "Anti-Stain Coating" (ASC), joka edustaa Kenkon uutta suodinteknologiaa. Uuden pinnoitemateriaalin ansiosta kosteus ja vesipisarat valuvat pois REALPRO-suotimen pinnalta, jättäen suotimen puhtaaksi. Täten sinun ei tarvitse puhdistaa suodinta pitkään aikaan ja suotimen ylläpito tulee olemaan helpompaa ja turvallisempaa. Sileän pinnan ansiosta pöly ja tahrat pystytään helposti pyyhkimään pois, koska ne eivät tartu suotimen pintaan vahvasti. Aika jonka käytät jälkipuhdistukseen tulee olemaan huomattavasti lyhyempi ja puhditus prosessi ei haittaa sinua enää. Tämä ominaisuus on erittäin arvostettu etenkin extreme valokuvaajien parissa, jotka kuvaavat vaikeissa ulkoilma olosuhteissa.

Suojaa kuviasi ultraviolettivalolta

REALPRO UV on monikäyttöinen hyvän sään suodin joka eliminoi ultraviolettivaloa - syy epäselviin ja utuisiin kuviin kirkkaalla säällä. REALPRO UV -suodin käyttää UV-CUT lasia, joka estää epämieluista UV spektriä tulemasta suotimen läpi. Tämän tyyppinen lasi omaa hieman kellertävän sävyn, ei tuota negatiivista efektiä kuvaan. REALRPO UV on universaali suodin, joka myös suojaa objektiivin etulinssiä naarmuilta, kolhuilta ja lialta.

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.