Valikko

Samyang AF 24mm F2.8 FE

Tuotekoodi:
F1213906101
299,00 €
Varastossa

Samyang AF 24mm f/2.8 FE on kevyttä ja pienikokoista kamerajärjestelmää arvostavalle kuvaajalle täydellinen laajakulmalinssi joka ei tingi toiminnoista tai optisesta suorituskyvystä.

Vain 93 gramman painoinen linssi soveltuu moniin kuvaustilanteisin, kuten maisemakuvaukseen, matka- ja arkkitehtuurikuvaukseen ja kaupunkikuvaukseen, ryhmäkuviin ja jopa urheilukuvaukseen!

Samyang AF 24mm f/2.8 FE on erityisesti suunniteltu Sonyn täyskoon peilittömille järjestelmäkameroille, mutta toimii myös A6xxx-sarjan kameroilla joissa on pienempi APS-C kenno.

Linssin nopea, äänetön ja tarkka automaattitarkennus ja vain 24cm lähitarkennusetäisyys sallii herkänkin kohteen lähestymisen sitä häiritsemättä, samalla antaen runsaasti ympäristöä lähikuviin. Erinomainen helpotus kuvan sommitteluun ja lomakuvien elävöittämiseen!

Pienestä koostaan ja keveydestään huolimatta Samyang AF 24mm f/2.8 FE sisältää seitsemän linssielementtiä, jotka on jaettu seitsemään ryhmään. Optisten vääristyminen minimoimiseksi ja terävyyden varmistamiseksi myös kuva-alan reunoilla, rakenne sisältää kolme asferista linssieleenttiä ja kaksi HR (High Refractive)-lasielementtiä.

Samyangin edistynyt UMC (Ultra Multi Coating)-monipinnoite varmistaa, että linssin läpi otetut kuvat näyttävät korkean kontrastin ja kirkkauden kohteet samoin kuin neutraalit keskisävyt erinomaisesti jopa vaikeimmissa valaistusolosuhteissa.

  • 24 mm laajakulmalinssi Sony FE / E kiinnitykseen
  • Täyskoon kennoille (toimii myös APS-C-kennoilla)
  • Kompakti ja erinomaisen kevyt - 93 grammaa!
  • Nopea ja hiljainen automaattitarkennus
  • Korkealuokkainen optinen rakenne asferisilla elementeillä ja HR-lasilla
  • Lyhyt minimitarkennusetäisyys, 24 cm
Valokuvaus / Videokuvaus
Valokuvaus
Kuvanvakaaja
Ei
Väri
Musta
Himmenninlehdet
7
Kiinteä polttoväli (mm)
24 mm
Tarkennuksen tyyppi
Automaattitarkennus
Piirtoympyrä
Täyskenno
Suurin aukkoarvo
2.8
Pienin aukkoarvo
22
Lähin tarkennusetäisyys (cm)
24 cm
Suodinkierre (mm)
49 mm
Pituus (mm)
37 mm
Linssielementti/ryhmä
7/7
Halkaisija (mm)
62 mm
Maksimisuurennos (x)
0.13 x
Objektiivin kiinnitys
Sony E-FF
Paino (g)
93 g

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.