Valikko

Nikon COOLPIX P900

Tuotekoodi:
VNA750E1
599,90 €
Varastossa

Yleiskuva

Innokkaille luonnon ja yötaivaan kuvaajille soveltuva 16 megapikselin COOLPIX P900 ikuistaa uskomattoman 83-kertaisen optisen zoominsa avulla myös paljain silmin näkymättömät yksityiskohdat. Nopea automaattitarkennus ja lyhentynyt laukaisuviive mahdollistavat nopean reagoinnin, ja 5,0 askeleen kaksitoiminen optinen tärinänvaimennus vähentää liike-epäterävyyttä entisestään.

Kääntyvän näytön ja integroidun elektronisen etsimen ansiosta voit joustavasti sommitella yksityiskohtaisia valokuvia superteleasetuksella tai kuvata Full HD -videoita. Integroitu GPS-, GLONASS- ja QZSS-tuki määrittää kuvauspaikat tarkasti, ja sisäänrakennetun Wi-Fi®¹- ja NFC²-tuen ansiosta kuvat voi jakaa saman tien.

Miellyttävään kuvaukseen muotoiltu COOLPIX P900 tuo luonnon loiston lähemmäs kuvaajaa kuin koskaan.

¹ Edellyttää Nikonin Wireless Mobile Utility -sovelluksen (iOS- ja Android-yhteensopiva) asentamista älylaitteeseen.
² NFC (Near Field Communication) toimii yhteensopivien Android -älypuhelimien ja -tablettien kanssa (Android 4.0 tai uudempi). Edellyttää Nikonin Wireless Mobile Utility -sovelluksen asentamista ja kuvien siirtoasetusten määrittämistä ennen käyttöä.

Tuotteella Fotoliiga kauppiaan 3 vuoden takuu. Lue asiasta lisää täältä!

Pääominaisuudet

Erittäin tehokas zoom

83-kertaisella NIKKOR-zoomobjektiivilla (laajennettavissa 166-kertaiseksi Dynamic Fine Zoom -toiminnoksi¹) ikuistat hämmästyttäviä, paljain silmin näkymättömiä yksityiskohtia. Objektiivin polttoväli ulottuu 24 mm:n laajakulmasta 2 000 mm:n teleen (35 mm:n kameran polttoväliksi muunnettuna).

Erittäin tehokas zoom

5,0 askeleen kaksitoiminen optinen tärinänvaimennus:

Telekuvaus käsivaralta sujuu vakaasti, sillä tärinänvaimennus havaitsee samanaikaisesti sekä linssin liikkeet (kulmanopeusanturin avulla) että kuvakennon liikkeet (liikevektoritietojen perusteella), mikä tehostaa vaimennusta.

5,0 askeleen kaksitoiminen optinen tärinänvaimennus:

Taustavalaistu 16 megapikselin CMOS-kuvakenno

Selkeitä ja yksityiskohtaisia kuvia on helppo ottaa myös yöllä. Herkkä kuvakenno takaa loistavan suorituskyvyn, tarkat kuvat ja vähäisen kohinan.

Taustavalaistu 16 megapikselin CMOS-kuvakenno

GPS-, GLONASS- ja QZSS-tuki ja reittipisteet

GPS-, GLONASS- ja QZSS-tuki ja reittipisteet

Missä sitten kuvaatkin, kansainväliset GPS-, GLONASS- ja QZSS-satelliittijärjestelmät jäljittävät reittisi halutessasi ja saat nopeasti tarkat sijaintitiedot.

Integroitu Wi-Fi®- ja NFC-tuki

Integroitu Wi-Fi®- ja NFC-tuki

Voit jakaa parhaat eläin- ja luontokuvasi jo matkan aikana: paina Wi-Fi®²-painiketta tai kosketa NFC:tä³ tukevalla kameralla älylaitetta³.

Entisestään lyhentynyt vasteaika

Entisestään lyhentynyt vasteaika

Entistä nopeamman automaattitarkennuksen ja lyhentyneen laukaisuviiveen (noin 0,12 sekuntia laajakulma-asennossa) ansiosta hienot kuvaustilaisuudet eivät enää karkaa käsistäsi, kun kuvaat arvaamattomia eläimiä tai vauhdilla muuttuvaa taivasta.

Suuri, kääntyvä nestekidenäyttö: 7,5 cm:n (3 tuuman) ja noin 921 00 pisteen kääntyvä Clear Color -nestekidenäyttö (RGBW) helpottaa luovien kuvakulmien käyttöä ja nopean toiminnan vaihtuviin tilanteisiin reagointia. Heijastamaton pinnoite varmistaa, että näkyvyys säilyy hyvänä kaikissa valaistusolosuhteissa.

Full HD -videot: Sulavien videoiden (1080/60p) laadukkaan äänen varmistaa zoomauksen mukaan suuntautuva mikrofoni. Erillisellä elokuvan tallennuspainikkeella voi siirtyä valokuvauksesta nopeasti videokuvaukseen.

Ajastettu elokuva: Vaikuttavien ajastettujen elokuvien luonti on helppoa. Kun vain valitset kuvattavan näkymän, kamera luo tietyin aikavälein kuvatuista valokuvista 10 sekunnin aikasiirtymävideon.

Mikrofonin zoomaus: Full HD -videoiden laadukkaan suuntaäänen takaa mikrofonin zoomaus, joka myötäilee objektiivin käyttötapaa.

Super ED -lasielementti: Erittäin tehokas zoom antaa mahdollisuuden ikuistaa kohteita äärimmäisen yksityiskohtaisina. Putkeltaan varsin lyhyen objektiivin väriaberraatio-ominaisuudet ovat erinomaiset Super ED -lasielementin ansiosta.

Kuu-tila ja Linnut-tila: Saat upeita otoksia myös vaikeasti kuvattavista kuusta ja linnuista, sillä automaattinen kuvausohjelma helpottaa tarkennusta ja asetusten valintaa.

Laaja katselukulma: Laajan katselukulman nestekidenäyttö auttaa, kun halutaan käyttää erikoisia kuvakulmia ja harrastaa luovaa sommittelua. Kameralla voi kuvata korkealta yli esteiden tai ikuistaa vaikkapa eläimen näkökulman kuvaamalla matalalta.

Mukautettava toimintopainike (Fn): Kuvaustapaa voi mukauttaa määrittämällä usein käytetyt toiminnot Fn-painikkeeseen. Tämän jälkeen asetuksia voi vaihtaa yhdellä kosketuksella.

Tilanvalitsin: Tärkeimpiä asetuksia – esimerkiksi käsisäätöistä valotusta (P/S/A/M) – on helppo käyttää yhdellä kädellä kameran päällä sijaitsevalla tilanvalitsimella.

Kohteen hakeva AF: Voit keskittyä kuvan luovaan sommitteluun, koska Kohteen hakeva AF -toiminto huolehtii automaattisesta tarkennuksesta täsmällisesti ja nopeasti.

COOLPIX Picture Control: Kuviin voi vaikuttaa Picture Control -asetuksilla. Esimerkiksi Neutraali tuottaa luonnollisia kuvia, Elävä värikkäitä kuvia ja Yksivärinen mustavalkoisia kuvia. Mukautettu-vaihtoehto antaa säätää enintään kahta asetusta, esimerkiksi kontrastia ja värikylläisyyttä.

Integroitu elektroninen etsin: Olipa oma kuvaustapa mikä vain, kuvien rajaus käy vaivattomasti, sillä silmätunnistin ohjaa kameran vaihtamaan automaattisesti näytöstä etsimeen, kun viet silmän etsimen lähelle.

Palautuva zoomaus -painike: Supertelekuvauksessa kuvan ulkopuolelle liikkunut kohde on helppo saada taas näkyviin zoomaussäätimen vieressä olevalla painikkeella, joka vaihtaa hetkessä laajakulmalle.

Zoomauksen sivusäädin: Tarkat kuvat ja sujuvat videot varmistaa zoomauksen sivusäädin, jolla voi käyttää zoomia vasemmalla kädellä. Kameran tärinä vähenee ja vakaus paranee.

Pitkä akun kesto: Akun energiataloutta on kehitetty, joten virtaa riittää kriittisillä hetkillä entistä pitempään. Akun parantunut kapasiteetti näkyy niin valokuvattaessa kuin Full HD -videoitakin tallennettaessa.

Salaman korjaus: Salaman korjaus (–2...+2 EV) auttaa saamaan luonnollisia kuvia, sillä se tasapainottaa salaman valaiseman kohteen ja taustan kirkkautta.

19 kuvausohjelmaa: Kamera osaa neuvoa kuvaustilanteeseen parhaiten sopivat asetukset. Riittää, kun valitset kohdetta ja olosuhteita parhaiten vastaavan kuvausohjelman. Kamera optimoi asetukset automaattisesti.

EXPEED C2: Kameran nopeuden, ISO-suorituskyvyn ja poikkeuksellisen kuvanlaadun takaa Nikonin ripeä ja tehokas kuvankäsittelyjärjestelmä.

NIKON IMAGE SPACE: Kaikilla Nikon-käyttäjillä on maksutta käytössään 20 gigatavua tilaa kuvien tallennukseen ja jakamiseen tarkoitetussa NIKON IMAGE SPACE -pilvipalvelussa. Lisätietoja on osoitteessa www.nikonimagespace.com.

¹ Dynamic Fine Zoom -toiminnon suurennussuhde lasketaan optisen zoomin laajakulman ääriasennosta.
² Edellyttää Nikonin Wireless Mobile Utility -sovelluksen asentamista älylaitteeseen (yhteensopiva iOS- ja Android™-laitteiden kanssa).
³ NFC (Near Field Communication) toimii yhteensopivien Android™-älypuhelimien ja -tablettien kanssa (Android 4.0 tai uudempi). Edellyttää Nikonin Wireless Mobile Utility -sovelluksen asentamista ja kuvien siirtoasetusten määrittämistä ennen käyttöä.
⁴ Ilmoitettu CIPA-standardien mukaan seuraavin asetuksin: laaja-kulma-asento, kohteen kirkkaus 10 LV, ohjelmoitu automatiikka, kertatarkennus.

Tekniset tiedot

Tyyppi Kompakti digitaalikamera
Teholliset kuvapisteet 16,0 miljoonaa (kuvankäsittely voi vähentää tehollisten kuvapisteiden määrää).
Kuvakenno 1/2,3 tuuman CMOS-kenno, yhteensä noin 16,76 miljoonaa kuvapistettä
Objektiivi 83-kertaisella optisella zoomilla varustettu NIKKOR-objektiivi
Polttoväli 4,3–357 mm (vastaa 24–2 000 mm:n objektiivin kuvakulmaa 35 mm:n [135] kamerassa)
F-number f/2,8–6,5
Objektiivin rakenne 16 elementtiä 12 ryhmässä (5 ED-linssielementtiä ja 1 Super ED -linssielementti)
Suurennus Jopa 4-kertainen (vastaa noin 8 000 mm:n objektiivin kuvakulmaa 35 mm:n [135] kamerassa)
Tärinänvaimennus Linssin siirtoon perustuva tärinänvaimennus (valokuvat), linssin siirtoon perustuva ja elektroninen tärinänvaimennus (videot)
Automaattitarkennus Kontrastin havaitseva automaattinen tarkennus
Objektiivin tarkennusalue [W]: noin 50 cm:stä äärettömään, [T]: noin 5,0 m:stä äärettömään, makrokuvaustila: noin 1 cm:stä äärettömään (laajakulma-asennossa), (kaikki etäisyydet on mitattu objektiivin etupinnan keskeltä)
Tarkennusaluetila Kohteen hakeva AF, kasvotarkennus, manuaalinen (piste), manuaalinen (normaali), manuaalinen (leveä), kohteen seuranta
Etsin Elektroninen etsin, 0,5 cm:n (0,2 tuuman) ja noin 921 000 pisteen nestekidenäyttö, jossa diopterin säätötoiminto (–3...+1 m-¹)
Kuva-ala Noin 100 % vaakasuunnassa ja pystysuunnassa (verrattuna varsinaiseen kuvaan)
Kuva-ala (toistotilassa) Noin 100 % vaakasuunnassa ja pystysuunnassa (verrattuna varsinaiseen kuvaan)
Näyttö 7,5 cm:n (3 tuuman) (lävistäjä) ja noin 921 000 pisteen (RGBW) TFT-nestekidenäyttö, jossa on laaja katselukulma, heijastamaton pinnoite ja 6-tasoinen kirkkaudensäätö, kääntyvä TFT-nestekidenäyttö
Tallennus - Välineet SD, SDHC, SDXC
Tiedostojärjestelmä DCF- ja Exif 2.3 -yhteensopiva
Tallennus - Tiedostomuoto Valokuvat: JPEG, videot: MOV (video: H.264/MPEG-4 AVC, ääni: LPCM-stereo)
Kuvakoko (kuvapistettä) 16 M 4 608 x 3 456, 8 M 3 264 x 2 448, 4 M 2 272 x 1 704, 2 M 1 600 x 1 200, VGA 640x480, 16:9 12 M 4 608 x 2 592, 16:9 2 M 1 920 x 1 080, 3:2 14 M 4 608 x 3 072, 1:1 12 M 3 456 x 3 456
ISO-herkkyys ISO 100–1 600, ISO 3 200, 6 400 (käytettävissä tiloissa P, S, A ja M), Hi 1 (vastaa herkkyyttä ISO 12 800) (käytettävissä, kun erikoistehostetilassa on valittuna Suuri ISO, yksivärinen)
Valotuksen mittaus Matriisi, keskustapainotteinen, piste
Valotussäätö Ohjelmoitu automaattivalotus (jossa joustava ohjelma), suljinajan esivalinta-automatiikka, aukon esivalinta-automatiikka, käsinsäätö, valotuksen haarukointi, valotuksen korjaus (–2,0...+2,0 EV 1/3 EV:n välein)
Suljintyyppi Mekaaninen suljin ja elektroninen CMOS-suljin
Suljinaika1 1/4 000–1 s, 1/4 000–15 s (kun käytetään M-tilassa ISO-herkkyyttä 100)
Itselaukaisin Valittavissa 10 tai 2 sekuntia
Aukko Elektronisesti ohjattu 6-lehtinen himmennin
Aukkoalue 10 aukkoarvoa 1/3 EV:n välein (W) (A- ja M-tila)
Yhdysrakenteinen salama Kyllä
Salaman toiminta-alue (noin) [W]: noin 0,5–11,5 m, [T]: noin 5,0–7,0 m
Salaman ohjaus Automaattinen TTL-salama ja esisalamapeilaus
Valotuksen korjaus –2...+2 EV, 1/3 EV:n välein
USB Mikro-USB-liitäntä (käytä ainoastaan USB-kaapelia UC-E21), Hi-Speed USB, Direct Print (PictBridge) -tuki
HDMI-lähtö HDMI-mikroliitäntä (tyyppi D)
Wi-Fi (langaton lähiverkko) -standardit IEEE 802.11b/g/n (langattoman lähiverkon standardiprotokolla)
Wi-Fi (langaton lähiverkko) -toimintataajuus 2 412–2 462 MHz (kanavat 1–11)
Wi-Fi (langaton lähiverkko) -käyttöalue (esteetön näkyvyys) Noin 10 m
Wi-Fi (langaton lähiverkko) -suojaus Todennus: avoin järjestelmä, WPA2-PSK
Wi-Fi (langaton lähiverkko) -käyttöprotokollat Infrastruktuuri
GPS - Sijaintitiedot GPS-vastaanottotaajuus: 1 575,42 MHz, geodeettinen järjestelmä: WGS 84 GLONASS, vastaanottotaajuus: 1 598,0625–1 605,3750 MHz, geodeettinen järjestelmä: WGS 84
Tuetut kielet Arabia, bengali, bulgaria, englanti, espanja, hindi, hollanti, indonesia, italia, japani, kiina (yksinkertaistettu ja perinteinen), korea, kreikka, marathi, norja, persia, portugali (euroopan- ja brasilianportugali), puola, ranska, romania, ruotsi, saksa, serbia, suomi, tamili, tanska, telugu, thai, tšekki, turkki, ukraina, unkari, venäjä, vietnam
Virtalähteet Yksi litiumioniakku EN-EL23 (sisältyy toimitukseen), verkkolaite EH-67A (saatavana erikseen)
Latausaika Noin 3 t 40 min (kun käytössä on verkkovirtalaturi EH-71P ja kun akku on täysin tyhjentynyt)
Akun kesto2 Noin 360 kuvaa käytettäessä EN-EL23-akkua
Todellinen akun kesto videotallennuksessa3 Noin 1 t 20 min käytettäessä EN-EL23-akkua
Jalustakierre 1/4 (ISO 1 222)
Mitat (L x K x S) Noin 139,5 x 103,2 x 137,4 mm (ilman ulkonevia osia)
Paino Noin 899 g (akun ja muistikortin kanssa)
Käyttöympäristö - Lämpötila 0–40 °C
Käyttöympäristö - Kosteus Enintään 85 % (ei tiivistymistä)
Vakiovarusteet Kameran hihna, objektiivin suojus LC-67, litiumioniakku EN-EL23, verkkovirtalaturi EH-71P4, USB-kaapeli UC-E21

 

  1. Kun aukkoarvoksi on valittu f/8 (laajakulma-asennossa).
  2. Akun kesto voi vaihdella käyttöolosuhteiden mukaan, esimerkiksi kuvausnopeuden tai valikkojen ja kuvien esilläoloajan mukaan.
  3. Yksittäisen videotiedoston enimmäiskoko on 4 gigatavua ja enimmäispituus 29 minuuttia.
  4. Pistokesovitin toimitetaan kameran ostomaissa tai -alueilla, joissa sitä tarvitaan. Pistokesovittimen muoto vaihtelee myyntimaittain.

 

  • Ellei toisin mainita, kaikki arvot koskevat kameraa, jonka akku on ladattu täyteen ja jota käytetään CIPA:n (Camera and Imaging Products Associationin) määrityksen mukaisessa lämpötilassa 23 ±3 °C.
  • Tallennus voi päättyä ennen enimmäiskoon tai -pituuden täyttymistä, jos kamera lämpenee liikaa.
  • Nikon ei vastaa näiden teknisten tietojen mahdollisesti sisältämistä virheistä.
  • Tuotteen ulkoasua ja teknisiä tietoja voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta.

 

Pyydä vaihtotarjous

Kerro lyhyesti laitteen kunnosta jne.